Autotuner ECU Programlama : Ürün incelemesi

autotuner beyin programlama

Autotuner ECU Programlama cihazı, araçların performansını artırmak ve daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için dosya okuma yazma aracıdır. Bu işlem, aracın motor kontrol ünitesinin yazılımını değiştirerek daha yüksek hız, daha iyi tork ve daha iyi yakıt ekonomisi elde etmeyi mümkün kılar. Ayrıca araçta bulunan DPF EGR NOX gibi sistemleri kapatıp açabilirsiniz. Eğer siz de aracınızın performansını artırmak ve daha keyifli bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız, veya atolyenizde bu hizmetleri müşterilerinize vermek istiyorsanız. Autotuner ECU Programlama cihazını tedarik edebilirsiniz.

autotuner ecu programlama

Ana Noktalar:

  1. Autotuner ile Beyin, Ecu Programlama, araçların performansını artırmak için önemli bir işlemdir.
  2. Otomobil ECU Ayarları ve Chip Tuning Hizmetleri, aracınızın performansını olumlu yönde etkiler.
  3. Motor Performans Arttırma ve Otomobil Yazılım Modifikasyonu sayesinde aracınız daha güçlü bir hale gelir.
  4. Ecu Programlama Uzmanı tarafından yapılan işlemlerle, aracınızın performansında gözle görülür bir artış sağlanabilir.
  5. Arızalı bir beyni yeni bir beyin ile değiştirdiğinizde bir önceki beyinde bulunan dataları yeni beyine taşıyabilir Clonlama işlemleri yapabilirsiniz

autotuner özellikleri

Autotuner interface ve Özellikleri

Autotuner ile, motor şanzıman beyinlerini okuyup yazabilirsiniz. Tek interface olarak çalışan Autotuner Boot OBD Bench işlemleri yapmanıza olanak sağlar. Bu cihaz ile araçlarda bulunan kontrol ünitelerinin bir çoğunu okuyup yazabilirsiniz. Bu sayesinde motor performansı arttırma işlemi yapılabilir. Ayrıca Autotuner ile araçlardaki sistemsel değişiklikler güncellemeler yapılabilir. Clon beyin hamlama işlemleri gerçekleştirilebilir.  Genellikle otomobil yazılım modifikasyonu alanında uzmanlaşmış ECU programlama uzmanları tarafından kullanılmaktadır.

Autotuner Cihazlarının Özellikleri

Özellik Açıklama
Protokoller  OBD, Bench, Boot, Open Mod
Lisans Türleri Cihazda bütün lisans türleri açık gelmektedir.
Güncelleme ve
Master Slave
Autotuner cihazlar ücretsiz güncelleme yapmaktadır.
Master ve Slave seçenekleri mevcuttur

Autotuner Slave ve Master Lisans

Otomobil chip tuning dünyasında, Autotuner önemli bir yere sahiptir. Eşsiz okuma seçenekleri ve otomatik Checksum işlemleri ile diğer ürünlere göre daha avantajlıdır. Ürünün ek güncelleme ücreti almıyor olması onu cazibe noktası yapan başka bir özelliğidir. Autotuner cihazı slave yada master olarak alabilirsiniz. Slave cihaz ile Master bir cihaza bağlanarak çalışırsınız. Master cihaz ile alt bayiler oluşturup ek gelir kazanabilirsiniz.  Autotuner cihazı ile birçok araçta performans artışı sağlanabilir. Slave lisansı, sınırlı erişim ve yeteneklere sahipken, Master lisansı daha geniş bir özellik yelpazesine sahiptir. Bu lisanslar, chip tuning işlemlerindeki başarıyı belirleyen unsurlardan biridir.

autotuner fiyatları

Neden Autotuner Almalısınız Başlıca Nedenler

Autotuner sahip olmanın birçok avantajı vardır. İşte size başlıca nedenler:

  1. Kalite: Autotuner, sürekli olarak kendini günceller ve yeni protokoller ekler.
  2. Stok Dosya Arşivi: Sanal okumalar için kullanılacak ciddi bir dosya arşivine sahiptir.
  3. Lisans: Autotuner ücretli güncelleme seçeneği yoktur. Tek seferlik satın alma yapmanız yeterlidir.

Autotuner Ecu Programlama Cihazının Avantajları

Autotuner Ecu programlama cihazı, araç performansını yükseltmek için kullanılan modern bir teknolojidir. Bu cihaz sayesinde aracın tork, güç ve yakıt tüketimi gibi değerlerini optimize edebilirsiniz. Aynı zamanda otomobilin motor kontrol ünitesini (ECU) programlayarak istediğiniz ayarlamaları yapabilirsiniz. Bu sayede daha iyi bir sürüş deneyimi elde edebilir ve yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Autotuner Ecu Programlama Cihazının Sunduğu Avantajlar

Autotuner Özellikleri , kullanımı kolay ve güvenilir bir araçtır. Otomobilin performansını arttırırken motorun dayanıklılığını da korur. Ayrıca arızaları tespit edebilir ve müdahale edebilme imkanı sunar. Autotuner ile otomobilinizin daha verimli ve güçlü bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

ECU Programlama Sanallaştırma & Stok Nedir

ECU Programlama Sanallaştırma, araçların elektronik kontrol ünitelerinin (ECU) fiziksel olarak değiştirilmeden yazılımının yedeklenmesi ile oluşturulan dosyadır.

Stok Dosya, Yukarıda anlatılanla aynıdır yer yer bu ifade kullanılır.

ECU Programlama Sanallaştırma veya Stok dosya nedir

Dosya Tipi Stolk
Okunan Dosya Araçtan doğrudan okunan dosya
Sanallaştırılmış Dosya Daha önce okunmuş aynı software numarasına sahip dosya

ECU programlama sırasında bazı beyinleri okuma sırasında sorun yaşayabilirsiniz. Veya yeterli zamana sahip olamayabilirsiniz bu gibi durumlarda arşiv üzerinden daha önce okunmuş dosyalardan faydalanabilirsiniz.

Autotuner DPF EGR SCR ve Adblue iptali yazılım Cihazı

Autotuner DPF EGR SCR ve Adblue iptali yapabilirsiniz, araçların egzoz sistemlerinde bulunan DPF, EGR, SCR ve Adblue bileşenlerini devre dışı bırakır Bu cihaz, aracın performansını artırarak yakıt tüketimini azaltmayı hedefler.

autotuner eğitimi

Autotuner Gartruck Avantajları

Autotuner  güçlü bir yazılım cihazıdır. Diğer cihazlarda olduğu gibi bu cihazıda tedarik etmeden önce aklınıza takılan soruları temsilcilerimize mutlaka sorun. Sizin için en doğru olan cihazı sizler için biz seçelim. Autotuner fiyatı seçilecek lisansa göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca ürün satın alma sonrası Autotuner Ecu Programlama ve yazılım eğitimi‘ne mutlaka katılım gösterin. Misafirimiz olun.

Sonuç

Autotuner ECU Programlama, araç sahiplerine motor performansını artırmak ve yakıt tüketimini optimize etmek gibi avantajlar sunmaktadır. Bu programlama sayesinde araçların motor kontrol ünitesi üzerinde çok daha detaylı ve özelleştirilmiş ayarlamalar yapılabilir. Autotuner Beyin Programlama ile aracınızın performansını artırabilir, yakıt tüketimini düşürebilir ve sürüş deneyimini iyileştirebilirsiniz. Autotuner ECU Programlama hizmeti alarak aracınızın performansını en üst seviyeye çıkarabilir ve daha verimli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

ECU programlaması nedir?

ECU (Engine Control Unit) programlaması, aracın motor kontrol ünitesinin yazılımsal olarak değiştirilmesidir. Bu sayede motor performansı artırılabilir veya yakıt ekonomisi sağlanabilir.

ECU programlaması neden yapılmalıdır?

ECU programlaması yapılarak aracın performansı artırılabilir, yakıt ekonomisi sağlanabilir ve motor tepkimesi iyileştirilebilir.

ECU programlaması nasıl yapılır?

ECU programlaması genellikle uzman kişiler veya otomobil servisleri tarafından yapılır. Özel ECU programlama cihazları veya bilgisayar yazılımları kullanılarak yeni yazılım aracın kontrol ünitesine yüklenir.

Ecu Programlama Eğitimi nasıl alabilirim ?

Autotuner Eğitimi için bizimle görüşebilirsiniz. Ürünle ilgili ve beyin programlama alanında Püf noktaları size öğretelim.

ECU programlaması aracın garantisi geçerli olur mu?

ECU programlaması genellikle aracın garantisi dışında kalan bir işlemdir. Bu nedenle yapılan değişiklikler garanti kapsamına girmeyebilir.

Hangi araçlar için ECU programlaması yapılabilir?

ECU programlaması genellikle turbo beslemeli, süperşarjlı veya atmosferik motorlara sahip araçlar için tercih edilir. Ancak çoğu araç için uygun programlama seçenekleri mevcuttur.